AVN Karabijnhaak RVS, 1 stuk

 
previous page Artikel 1 van 2 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Een Karabijnhaak is erg gemakkelijk om uw vlag en/of wimpel mee te bevestigen. Als je twee Karabijnhaak aanschaft, kan je aan beide uiteindes van het touw de Karabijnhaak goed vastmaken. Dus dan hoef je het touw en vlag niet meer aan elkaar vast te knopen, maar kan je gewoon aan het Karabijnhaak te bevestingen. Door dit te gebruiken, gaat het slijten van het touw aan de uiteindes één heel stuk trager. 

Deze Karabijnhaak wordt ook wel musketonhaak genoemd. Deze karbijnhaak is gemaakt van gegalvaniseerd en heeft een mooie zilver kleur. 

Wil jij ook een Karabijnhaak hebben? Deze mooie musketonhaak kan je helpen om een vlag en/of wimpel vast te maken aan een vlaggenstok of vlaggenmast. En is ook erg gemakkelijk te gebruiken bij de gewichten en sommige andere accessoires. 

Naast deze mooie Karabijnhaak, hebben ook nog andere op voorraad. Maar ook vlaggenstokken, onderdelen voor de vlaggenstok en vlaggen. Ook hebben wij vlaggen zoals Nederlandse, Internationale, steden, streek, overige en Airborne vlaggen. Tevens hebben wij ook een een ruime voorraad van wimpels, vlaggenmasten, vlaggenstokken, grondbevestigingen, frames en nog meer. Zie op onze website voor welke producten wij allemaal hebben. 

Kan je jouw gewenste Karabijnhaak niet vinden? Vraag het na aan een van onze medewerkers of we jouw geschikte houder kunnen leveren!

Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koop je hoge kwaliteit vlaggen tegen een kleine en scherpe prijs. En vaak hebben wij ook de laagste prijzen van heel Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt het hierdoor dus snel in huis.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier