Polyester conische vlaggenmast

 
previous page Artikel 1 van 1 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Vlaggenmasten van Polyester

Het voordeel van een polyester vlaggenmast is dat er standaard al een grondbevestiging aan verbonden is. Onze eigen polyester masten zijn van zichzelf al standaard de kleur RAL9010. Daarover heen zit nog een extra laagje van de kleur RAL9010. Een polyester vlaggenmast heeft een doffe laag en hierdoor wordt deze mast het meeste verkocht voor bij een huis. Let er wel op, dat een polyester mast altijd een naad heeft. Deze naad wordt veroorzaakt bij de productie, en er is geen enkele polyestermast te vinden zonder naad. De kwaliteit van een polyester mast en een aluminium mast zijn volkomen hetzelfde, dus daar zit geen onderscheid in.

Hoe bepaalt u de hoogte en afstand van een vlaggenmast?

Er zijn zoveel lengtes van vlaggenmasten, dat het erg moeilijk is om een keuze te maken uit een lengte. Algemene Vlaggenhandel Nederland geeft u daarom een paar tips om te bepalen welke polyester vlaggenmast(en) lengte u het beste kunt kiezen. Hierbij heeft u een paar tips om de hoogte van een polyester vlaggenmast te bepalen:

 1. De hoogte van de mast gelijk maken aan uw huis, tot de nok, bedrijfspand, andere vlaggenmasten of tussen iets anders.
 2. Staat de mast op een heuvel of in een kuil? Dan berekent u hoe hoog het gat of de kuil is. U doet dan de opgemeten lengte van de totale lengte van het gebouw eraf of erbij.
 3. Hebben jouw buren een vlaggenmast en is het gebouw even hoog als jouw gebouw? Vraag dan aan de buren welke maat hun mast heeft.
 4. De beste tip die wij u kunnen geven is, kies de maat die bij u goed voelt.

Ook de afstand van een polyester vlaggenmast bepalen, kan soms erg lastig zijn. U moet bijvoorbeeld de minimale afstand berekenen vanuit uw huis, bedrijfspand, tussen meerdere vlaggenmasten of tussen ergens anders. Hierbij geven wij u wat tips:

 1. Zorg altijd dat er een afstand is van de wimpel lengte, als u een wimpel in de  vlaggenmast wilt hangen. Hoe berekend u de wimpel maat? Gebruikelijk is om de helft van de vlaggenmast als een wimpel lengte te gebruiken.
 2. Wilt u een banier vlaggenmast? De gebruikelijke lengte van een baniervlag is 100x300 cm. U dient bij een baniermast altijd een afstand te houden van de breedte van de baniervlag + 50 cm.

Knop, Kikker & Koord

De knop, kikker & koord bevestigingssysteem is de beste banier om een vlag op te hangen. Zit er bovenin van de vlag, geen zoom? Dan is de knop, kikker, koord het beste systeem voor uw aluminium vlaggenmast. Betekenissen:

Knop: De knop zit helemaal bovenaan de polyester vlaggenmast. De knop is eigenlijk de hoed van een vlaggenmast. Er zitten standaard knoppen bij de vlaggenmasten maar u kunt ook kiezen uit luxere knoppen, deze zijn te bestellen met een meerprijs.

Kikker: De kikker is het systeem wat gemiddeld op 1,5 meter hoogte vanaf de grond, aan de vlaggenmast bevestigd is. Deze heeft een zwarte kleur. Aan de kikker kunt u het touw vastmaken.

Koord: Het woord zegt eigenlijk al genoeg. Het koord bevestigt u de vlag of de wimpel aan. Door het touw kunt u de vlag en/of wimpel omhoog hijsen. Als de vlag en/of wimpel boven aan de top hangt kunt het beste een keer het touw om de vlaggenmast slaan. Door het touw een keer strak om de mast te doen, zorg je ervoor dat er minder spanning op het touw zit en laat je de wind langs de mast glijden.

Banieruithouder

Een banieruithouder is een ronddraaien top met een knop erop. Aan de zijkant van de roterende top wordt een stok bevestigd. Door een banieruithouder kunt u uw banier helemaal tonen. Deze banieruithouders worden al standaard gemonteerd aan de vlaggenmast. Bij een banieruithouders set wordt de volgende standaard bijgeleverd:

 •  Roterende top
 •  Knop zwart/oranje
 •  Banierstok
 •  Ringen
 •  Gewicht

Voor de stok is het belangrijk om te weten welke breedte de baniervlag is. Want dan zorgen wij dat de stok daarop aangepast wordt

Anti-Diefstal Systeem

Het anti-diefstal systeem is een systeem waarbij het touw binnendoor de mast loopt. Dat heeft een paar voordelen

 1. Het touw tikt niet tegen de mast aan
 2. Beveiliging van uw vlag en/of wimpel
 3. Netter afgewerkt

Er zijn 2 soorten anti-diefstal systemen:

 1. Met een luikje (dit is met een slot)
 2. Met een liersysteem (draai mechanisme)

De slot anti-diefstal systeem is het systeem dat het meeste verkocht wordt. Het slot is ook veel makkelijker te gebruiken. Stel u bent het sleuteltje of de hengel bij zit daar ook een prijs aan om het te vervangen. De hengel is vele malen duurder om het te vervangen en bij het luikje valt dat reuze mee.

Garantie

Bij de polyester vlaggenmasten zit een garantie op van 10 jaar. U heeft garantie op mastbreuk die door productie fouten zijn ontstaan.

Onderhoud

Bij een polyester vlaggenmast zit erg weinig tot nauwelijks onderhoud. Wat wij wel aanraden bij de polyester vlaggenmasten om ieder jaar de mast naar beneden te halen. Het voordeel hiervan is dat je hem schoon kan maken. En eventueel kan ontdekten op producten die vervangen moeten worden.

U mast laten controleren en schoonmaken door ons is ook mogelijk.

Service

De Algemene Vlaggenhandel Nederland heeft ook onderhoudsservice. Bij een onderhoudsservice controleren wij de polyester vlaggenmasten, wij vervangen de onderdelen die niet meer volledig werkt of juist voor het schoonmaken.

Ook kunnen wij voor u de vlaggen vervangen in de mast.

Bij ons is veel mogelijk!

 

Voor een afspraak te maken voor bepaalde services, of om de prijzen te weten. Neem dan nu contact op met een medewerker van de Algemene Vlaggenhandel Nederland

Ophalen

Ook is het mogelijk om de masten bij ons op te halen in het magazijn. We spreken samen dan een dag af wanneer u de vlaggenmast(en) komt ophalen bij ons, en wij zorgen dan dat het klaar ligt voor u.

Levering

De vlaggenmast(en) worden binnen 1 week bezorgt of anders in overleg met jouw.

Plaatsing

Wij plaatsen de vlaggenmast(en) gemiddeld binnen 2 weken. Wij maken met je een afspraak te maken voor het plaatsen van de masten.

Waar u wel rekening mee moet houden is het volgende:

-          Wij nemen geen grond of dergelijk mee (wij nemen alleen de materialen zoals plastic en papier mee die we zelf hebben meegenomen).

-          Wij kunnen nooit een exacte tijd afspreken om een vlaggenmast te plaatsen. Dit heeft te maken met onder andere verkeer, uitloop van vorige klussen of door andere omstandigheden.

-          Onze plaatsingskosten zijn gebaseerd om normale grond. Stribbelt de grond tegen door puin of andere obstakels in de grond, komt er een meerprijs bij (de meerprijs is berekend op manuren).

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier