Grondbevestiging Kantelvoet

 
previous page Artikel 2 van 6 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Grondbevesting Kantelvoet

Vlaggenmast bevestiging via een kantelvoet bestaat uit twee lossen gedeeltes. Een gedeelte wordt bevestigd in grond en de andere aan de vlaggenmast. Deze maak je aan elkaar vast door een stuk draadeinde en dit zorgt ervoor dat je de mast kunt kantelen. Ook kan je hem altijd nog stellen doormiddel van de moeren die aan de draadeindes zitten. Bij een kantelvoet gaat er ook geen lengte van de mast verloren.

Met ons AVN merk heeft u top-kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Extra informatie

Vlaggenmast grondkoker bevestiging

Vlaggenmast bevestiging via de grondkoker houdt in dat de koker helemaal in de grond zit. De koker steekt niet boven de grond uit, want je bevestigd hem net iets onder de stenen of op dezelfde hoogte. De vlaggenmast moet je na het installeren van de koker hierin schuiven. Let wel op dat hierdoor er 80 centimeter tot 100 centimeter van de vlaggenmast verdwijnt, omdat het in de grond terecht komt. Daarom raden wij altijd aan om de mast iets langer aan te schaffen, als u gebruik de grondkoker als grondbevestiging wilt.

Met ons AVN merk heeft u top-kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier