Hijssysteem Hijsbare banier met lier syssteem

 
previous page Artikel 5 van 6 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Bent u op zoek naar een Hijssysteem Hijsbare banier lier syssteem waarbij u de banieruithouder gemakkelijk kan laten zakken, doormiddel van een slinger? Dat is het systeem Hijsbare banier lier syssteem iets voor u. Door de slinger in het gat te doen en te draaien, zorg je ervoor dat je het touw kan hijsen of laten zakken. Hierdoor komt de arm naar beneden en kan je simpel de banier vervangen. Let wel op: houd de arm en gewicht altijd aan de touw, om te zorgen dat het touw niet naar binnen schiet! Ook zit er standaard een oranje of zwarte knop bij dit Hijssysteem Hijsbare banier lier syssteem. Deze Hijsbare banier lier syssteem is geschikt voor een vlaggenmast van 60 mm. Wat je er allemaal bij krijgt is: Knop, touw,banier arm, slinger, draaimeganisme en gewicht. Naast de hijssystemen hebben wij ook nog de Airborne vlaggen, vlaggen, wimpels, vlaggenmasten en nog veel meer. Kan je jouw gewenste hijssysteem niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Kwaliteit vlaggen, masten en accessoires kopen tegen de laagste prijs. Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koopt u hoge kwaliteit vlaggen, masten en accessoires tegen de scherpste prijs. Vaak zelfs de laagste prijzen van Nederland. De meeste vlaggen, masten en accessoires leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt dus de bestelling snel in huis!Bij deze set zit er 1500 cm touw erbij. Dit is geschikt vopor vlaggenmasten tot 8 meter lang. Is uw mast hoger? Geef dit aan in het opmerkingen veld als u de order plaatst, met de lengte van de mast.Dan zorgen wij voor het juiste touw lengte.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier