Vlaggenmast hout ronde voet

 
previous page Artikel ? van 0 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Bent u opzoek naar een Vlaggenmast hout ronde voet? De vlaggenmast heeft een lengte van 4 meter lang en heeft een ronde voet. Diameter voet is: 58 mm en de diameter van de top is 58 mm. Deze mooie vlaggenmast is gemaakt van het materiaalHout.

Deze mooie vlaggenmast is mooi Wit gelakt. De grondbevestigingen die toegepast kunnen worden zijn: Grondkoker en mastbok. Verder kunt u deze hijssystemen aanschaffen bij de vlaggenmast: Knop kikker koord. Wij hebben een deskundig plaatsingsteam.

Met plaatsen hebben we al meer dan 30 jaar ervaring. Onderhoud van de vlaggenmast ons advies is om ieder jaar de mast schoon te maken met een sopje. We raden het ook aan om de 2/3 jaar de mast opnieuw te verven. Wij bieden ook een mogenlijkheid om de mast te onderhouden!Naast de vlaggenmasten hebben wij ook nog de Airborne vlaggen, vlaggen, wimpels, accessoires en nog veel meer. Kan je jouw gewenste vlaggenmast niet vinden?

Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Kwaliteit vlaggen, masten en accessoires kopen tegen de laagste prijs. Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koopt u hoge kwaliteit vlaggen, masten en accessoires tegen de scherpste prijs. Vaak zelfs de laagste prijzen van Nederland. De meeste vlaggen, masten en accessoires leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt dus de bestelling snel in huis!

[descextra]
Plaatsing, bezorging en onderhoud

Vlaggenmasten van Hout

Een houten vlaggenmast moet bij het huis/pand passen. Heb je bijvoorbeeld een klassiek, ouder of juist een houterig huis? Dan zou ik voor een houten vlaggenmast kiezen. Houten mast staat voor een duurdere uitstraling en ook gelijk erg klassiek en wat ouderwetser. Hout moet je ook wel echt willen omdat er wat onderhoud aan gedaan moet worden. Kijk daarvoor bij ‘onderhoud’ voor meer informatie.

Hoe bepaal je de hoogte en afstand van een vlaggenmast?

Er zijn zoveel lengtes van vlaggenmasten, dat het erg moeilijk is om een keuze te maken uit een lengte. Algemene Vlaggenhandel Nederland geeft u daarom een paar tips om te bepalen welke houten vlaggenmast(en) lengte u het beste kunt kiezen. Hierbij heeft u een paar tips om de hoogte van een houten vlaggenmast te bepalen:

  1. De hoogte van de mast de lengte van het huis, bedrijfspand, andere vlaggenmasten of tussen iets anders.
  2. Staat de mast op een heuvel of in een kuil? Dan bereken je hoe hoog het gat of de kuil is. Je doet dan de opgemeten lengte van de totale lengte van het gebouw eraf of erbij.
  3. Hebben jouw buren een vlaggenmast en is het gebouw even hoog als jouw gebouw? Vraag dan aan de buren welke mast hun hebben. En dan kunt u precies dezelfde maat nemen.
  4. De beste tip die wij u kunnen geven is, kies de maat die bij jouw goed voelt.

 

Ook de afstand van een houten vlaggenmast bepalen, kan soms erg lastig zijn. U moet bijvoorbeeld de minimale afstand berekenen vanuit uw huis, bedrijfspand, tussen meerdere vlaggenmasten of tussen ergens anders. Hierbij geven wij u een tip:

  1. Zorg altijd dat er een afstand is van de wimpel lengte, als u een wimpel in de vlaggenmast wilt hangen. Hoe bereken je de wimpel maat? Gebruikelijk is om de helft van de vlaggenmast als een wimpel lengte te gebruiken.

Knop, Kikker & Koord

De knop, kikker & koord bevestigingssysteem is de beste banier om een vlag op te hangen. Zit er bovenin van de vlag, geen zoom? Dan is de knop, kikker, koord het beste systeem voor uw aluminium vlaggenmast. Betekenissen:

Knop: De knop zit helemaal bovenaan de aluminium vlaggenmast. De knop is eigenlijk de hoed van een mast. Er zitten standaard knoppen bij de vlaggenmasten maar u kunt ook kiezen uit luxere knoppen, deze zijn te bestellen met een meerprijs.

 

Kikker: De kikker is het systeem wat gemiddeld op 1,5 meter hoogte vanaf de grond, aan de aluminium vlaggenmast bevestigd is. Deze heeft een zwarte kleur. Aan de kikker kan je het touw vastmaken.

Koord: Het woord zegt eigenlijk al genoeg. Het koord bevestig je aan de vlag of wimpel. Door het touw kan je vlag omhoog hijsen. Als de vlag en/of wimpel boven aan de top hangt, kan je het beste een keer het touw er omheen slaan. Door het touw een keer strak om de mast te doen, Hierdoor zorg je ervoor dat er minder spanning op het touw zit en het minder geluid gaat maken.

Banieruithouder

Helaas is dit niet mogelijk bij een houten vlaggenmast. Dit komt omdat de roterende kop in de mast moet. En de houten vlaggenmasten zijn niet hol van binnen zoals de aluminium en polyester vlaggenmasten.

Anti-Diefstal Systeem

Dit is helaas ook niet mogelijk. Dit komt omdat het koord niet binnen door kan lopen. Omdat de vlaggenmast helemaal uit hout bestaat.

Garantie

Bij een houten vlaggenmast is het onderhoud heel erg belangrijk. Is er geen onderhoud gedaan aan de vlaggenmast, kan er geen garantie verhaald worden. Bij een houten vlaggenmast moet je uitgaan dat hij tussen de 5-10 jaar meegaat.

Vraag voor garantie voorwaardes aan een van onze medewerkers.

Onderhoud

Zoals bij garantie al vermeld is, dat het onderhoud heel erg belangrijk is voor de houten vlaggenmast(en). Is er geen onderhoud gepleegd aan de mast(en) kan het zijn dat hij eerder op is. Hieronder geven wij aan hoe het onderhoud gedaan moet worden aan een houten mast.

Iedere 0,5 jaar: De vlaggenmast naar beneden halen en de mast schoonmaken doormiddel van een sopje.

Iedere 1 jaar: De houten vlaggenmast naar beneden halen en hem opnieuw lakken en schuren. Eerst doe je een sopje over de mast. Dan moet je de gehele mast schuren en dan opnieuw lakken. Vaak raden wij je aan om de mast nog even na te lopen als hij helemaal droog is.

 

Heb je ook een houten grondbevestiging? Dan dien je hiervoor exact hetzelfde te doen voor het onderhoud.

Service

De Algemene Vlaggenhandel Nederland heeft ook onderhoudsservice. Bij een onderhoudsservice controleren wij de houten vlaggenmasten, wij vervangen de onderdelen die niet meer volledig werkt of juist voor het schoonmaken.

En het is zelfs mogelijk om door ons de mast(en) te laten schuren en schilderen.

Ook kunnen wij voor je de vlaggen vervangen in de mast.

Bij ons is veel mogelijk!

Voor een afspraak te maken voor bepaalde services, of om de prijzen te weten. Neem dan nu contact op met een medewerker van de Algemene Vlaggenhandel Nederland

Ophalen

Ook is het mogelijk om de masten bij ons op te halen in het magazijn. We spreken samen dan een dag af wanneer u de vlaggenmast(en) komt ophalen bij ons, en wij zorgen dan dat het klaar ligt voor u.

Levering

De vlaggenmast(en) worden binnen 1 week bezorgt of anders in overleg met u.

LET OP: De levering van een houten vlaggenmast kan langer duren. Dit heeft te maken met dat we de masten vaak speciaal voor u laten maken. In de houten vlaggenmasten zit erg veel handwerk nog in.

Plaatsing

Wij plaatsen de vlaggenmast(en) gemiddeld binnen 2 weken. Wij maken met je een afspraak voor het plaatsen van de masten.

Waar je wel rekening mee moet houden is het volgende:

-          Wij nemen geen grond of dergelijk mee (wij nemen alleen de materialen zoals plastic en papier mee die we zelf hebben meegenomen).

-          Wij kunnen nooit een exacte tijd afspreken om een vlaggenmast te plaatsen. Dit heeft te maken met onder andere verkeer, uitloop van vorige klussen of door andere omstandigheden.

Onze plaatsingskosten zijn gebaseerd om normale grond. Stribbelt de grond tegen door puin of andere obstakels in de grond, komt er een meerprijs bij (de meerprijs wordt berekend doormiddel van manuren).

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier