Vredesvlag, standaard formaat

 
previous page Artikel 5 van 5 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Wil jij ook de (punt)vlag van een de vrede hebben? Dan is deze pagina iets voor jouw!

De standaaard formaten voor (punt)vlaggen zijn 70x100 cm, 100x150 cm, 150x225 cm & 200x300 cm. Voor een banier is het standaard formaat 100x300 cm. De niet standaard formaten zijn ook verkrijgbaar, maar deze zijn meestal niet op voorraad en hebben een productietijd van maximaal 3 tot 4 werkdagen. Staat jouw gewenste (punt)vlag en/of banier er niet tussen of wil je juist een niet standaard formaat wat niet op de webshop staat? Neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers. En dan zullen wij ervoor zorgen dat het formaat of variant erbij komen te staan in onze webshop!

Tevens hebben wij ook een een ruime voorraad van wimpels, vlaggenmasten, vlaggenstokken, grondbevestigingen, frames en nog meer. Zie op onze website voor welke producten wij allemaal hebben. 

Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koop je hoge kwaliteit vlaggen tegen een kleine en scherpe prijs. En vaak hebben wij ook de laagste prijzen van heel Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt het hierdoor dus snel in huis.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

03-11-2023
Vraag geplaatst door: Toon Hollanders
3 vragen over de vredesvlag: wat is de kwaliteit van de vlag? (stof, naden etc?) er zijn websites die de vredesvlag voor 2x zoveel geld aanbieden (zelfde afmeting) ik zie op de site dat de kleur vrij donkerblauw is, is dit idd zo? volgens mij hoort het lichtblauw te zijn. ik zie op de site dat onderaan een soort logootje staat van de algemene vlaggenhandel nederland. staat dit er in het echt ook op?
Reactie van [shopname] :Bedankt voor uw vragen. We gaan het per vraag beantwoorden; 1. De vlag is gemaakt van 115 grams/m2 polyester. De materialen (naden, touw en clips) zijn van een goede kwaliteit. 2. Waarom men het duurder aan bied durf ik niet te zeggen. De kwaliteit is vaak hetzelfde of er dichtbij in de buurt van onze kwaliteit. 3. Het lijkt online inderdaad donkerder, maar op de vlag is hij lichter blauw. 4. Ons AVN logo komt niet op de vlag te staan. Hopelijk heb ik uw vragen voldoende beantwoord. Voor meer vragen hoor ik het graag!
18-10-2023
Vraag geplaatst door: Yvonne Ketting
Waar is deze internationale vredesvlag met duif van gemaakt?
Reactie van [shopname] :De vlag is gemaakt van 115 grams/m2 glans polyester.
11-10-2023
Vraag geplaatst door: Hans Schriever
Graag wil ik de Vredesvlag bestellen. Maar voor de zekerheid wil ik een vraagje stellen. Als ik de vlag in beeld heb staat onderaan in het midden uw logo. Ik neem aan dat de vlag geleverd wordt zonder uw logo?
Reactie van [shopname] :De vlag wordt inderdaad geleverd zonder ons logo erop! Dus daar hoeft u zich geen zorgen over maken. Wij wensen u alvast veel vlagplezier!

sluiten
Hier komt het formulier