Vlag Intersekse Progress

 
previous page Artikel 17 van 23 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving
[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

10-11-2023
Vraag geplaatst door: J. Snijders
1. Van welk materiaal is deze vlag vervaardigd? 2. Wat is de drukmethode? Print of zeefdruk? 3. Wat is de UV bestendigheid? 4. Wat is de afwerking van de vlag? 5. Wordt deze met aangenaaide clips geleverd?
Reactie van [shopname] :Hi, bij deze bent ik de vragen 1 voor 1. 1. Het materiaal van de vlag Intersekse Progress is 115 grams/m2 glanspolyester. 2. De vlag wordt digitaal gedrukt. 3. De vlag is niet uv bestendig, maar de kleur blijft nog wel een goed tijdje hangen. Hoe meer zon, hoe sneller de kleur vervaagd. 4. Het wordt omgezoomd met wit draad 5. De vlag wordt afgewerkt met wit boekingsband en in de boekingsband worden de clips vastgemaakt. Zo kunnen ze ook niet gemakkelijk losschieten. Hopelijk heb ik zo uw vragen voldoende beantwoord, voor meer vragen hoor ik het graag!

sluiten
Hier komt het formulier