vlag Palestina

 
previous page Artikel 179 van 258 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Palestijnse vlag kopen? Bestel de vlag Palestina snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële Palestijnse vlag in diverse formaten bestellen, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Palestijnse vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Azie.

Deze vlag Palestina is bedrukt op dikke top kwaliteit van 165 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Palestijnse vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Palestijnse is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

01-04-2023
Vraag geplaatst door: Anita Risseeuw
Is het mogelijk om deze vlag (afmeting 100 x 70) te leveren met een tunnel aan de zijkant waar een stok doorheen kan? Dan wil Ik mogelijk meerdere exemplaren kopen.
Reactie van [shopname] :Dit is zeker mogelijk. Gok dat dit dan als een kiosk vlag gebruikt gaat worden? Stel u stuurt ons een mail naar info@vlaggenhandel.nl. En u geeft aan wat uw wensen zijn, gaan wij er voor zorgen dat er een gepaste offerte en proefdruk uw kant op komt. Groetjes Doris

sluiten
Hier komt het formulier