Vlag Rotterdam

 
previous page Artikel 35 van 35 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Dit product wordt alleen verzonden, en kan niet worden opgehaald.
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Wil jij ook de vlag van Gemeente Rotterdam hebben? Deze mooie Rotterdamse vlag mag altijd gehangen worden. En deze mooie vlag van de Rotterdam heeft dus geen vlaggenprotocol. 

Deze mooie vlag is geschikt om in regio Groot Rijnmond op te hangen. Maar natuurlijk kan dit ook ergens anders in Nederland of de wereld gehangen worden. De vlag is verkrijgbaar in diverse maten, de standaard maten zijn 70x100 cm, 100x150 cm, 150x225 cm en 200x300 cm. Andere formaten zijn ook mogelijk. Hiervoor kan je het beste contact met ons opnemen. Naast deze mooie Rotterdamse vlag, hebben wij nog vele soorten op voorraad. Zoals Nederlandse, Internationale, streek en airborne vlaggen. Tevens hebben wij ook een een ruime voorraad van wimpels, vlaggenmasten, vlaggenstokken, grondbevestigingen, frames en nog meer. Zie op onze website voor welke producten wij allemaal hebben. 

Kan je jouw gewenste vlag niet vinden? Geen zorgen, die vlag kunnen wij ook leveren aan jouw. 

Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koop je hoge kwaliteit vlaggen tegen een kleine en scherpe prijs. En vaak hebben wij ook de laagste prijzen van heel Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt het hierdoor dus snel in huis.

Mochten wij het toch niet op voorrad, kunnen wij zorgen dat het binnen 3 werkdagen verstuurt wordt!

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier