Het adviesgesprek op locatie

 
previous page Artikel 2 van 3 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Het adviesgesprek op locatie

En bij een akkoord op het adviesgesprek op locatie, ontvangt u 5% korting op de goedgekeurde offerte!

Wil je advies hebben over welke maat en soort vlaggen en/of banieren je er wilt hebben in de toekomst. Of wil je juist dat we je een indicatie geven over het repareren en wat er nodig is voor de mast(en). Misschien wil je wel vlaggenmast(en), maar je hebt geen idee hoeveel je er wilt, welk materiaal je wilt, twijfel je over de soort grondbevestiging en/of het soort hijssysteem en weet je niet welke plekken het beste zijn voor de mast(en). Of twijfel je om een buizenframe met een doek aan te schaffen? En twijfel je over de maten, over de bevestiging(en), locatie of wil je weten welke koppelingen je allemaal ervoor nodig hebt?

Dan is het adviesgesprek op locatie van ons, iets voor jouw!

Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij het advies gesprel oplocatie binnen 5 volledige werkweken realiseren. Mocht dit aders zijn, dan zullen wij contact met jouw opnemen!

Contact

Zodra wij weten, wanneer we bij jouw langs kunnen komen voor het advies gesprek op locatie. Zullen wij direct contact met jouw opnemen per mail, telefonisch of per Whatsapp contact met jouw opnemen. Dus houdt je mail en (mobiele) telefoon in de gaten. Ook is het mogelijk dat wij direct contact met jouw opnemen voor een afsrpaak die dag te maken. Of juist de voglende werkdag, dus houdt hier rekening mee. 

Voorwaardes

De afspraken die gemaakt zijn moeten minimaal 48 uur van te voeren afgezegt worden. Wordt de afspraak binnen 48 uur afgezegt worden of wij zijn aanwezig en er kan niks gedaan worden. Dan moet je het advies gesprek op locatie opnieuw boeken via onze webshop. 

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier